Strömstedt & Gollne

Strömstedt & Gollne

Lekstuga

Men hur går det i Korpen?Posted by Gollne Fri, August 22, 2008 08:50:18
Igår spelade vi match med Moca mot de som ligger tvåa i serien. Vi vann med 7-0 och potentialen lyser igenom. Folk pratar om serieseger, jag säger, en match i taget.

  • Comments(0)//stromstedt.gollne.se/#post247

Silly Season

Men hur går det i Korpen?Posted by Strömstedt Tue, May 20, 2008 14:01:57
Jag ska inte tråka ut folk med mer fotboll. Om ni däremot vill läsa lite om vårat fantastiska lag så kan ni läsa allt man behöver vet på våran nya lagsida. Du hittar den här.


Håll ut mina vänner ty vi är Moca, vi är Seniors, vi är Moca Seniors.


  • Comments(2)//stromstedt.gollne.se/#post200

Säsongsdebuten

Men hur går det i Korpen?Posted by Strömstedt Thu, May 15, 2008 23:05:58
Matchrapport, Moca Seniors - Gurras Drängar 2-6 (1-3)

Målskyttar:
Erik Gollne
Adam Strömstedt

Rapport:
Moca Seniors kom till start utan avbytare, en massa av spelarna tyckte annat var viktigt och det blir många löprundor för dom på söndagens träning. Kevin Johansson ställde upp i mål och förtjänar iom det en stående ovation. TACK KEVIN!

Moca ställde upp som följande:

Blog Image
På förhand en uppställning som skulle hålla nere siffrorna och lyckades ganska bra såhär i efterhand.

Matchen startar i ett lågt tempo, precis som Moca ville ha det, det skulle komma att handla om att minimera motståndarnas målchanser för att taktiken skulle funka. GDs mål föll på endera fasta situationer (Frisparkar) eller slump.

Mocas första skott på mål kommer från dagens lagkapten Erik Gollne som testar målvakten från halva plan. "Vilken Ox-fot den där killen har" utbrast motståndarmålvakten. Adam, Jonathan, Karl och Erik kombinerade sig igenom ett par gånger men avsluten var till en början inte tillräckligt bra. Kombinationerna höll bra klass och viskade om att mer skulle komma och att framtiden såg ljus ut. Från läktaren hördes imponerade dialoger över Jonathans stållungor, Karls "never-say-die" attityd och firma Strömstedt & Gollnes samspel. Ture story.

Målen föll som följande:

Det första målet kommer efter att matchens lirare, den rutinerade 91:an Robin Gradin vunnit boll och släppt till Gollne som på sin Idols manér drev direkt mot mål och placerade in en boll stenhårt i hörnet helt utom räckhåll för målvakten. En bra start på säsongen för "Chubby Gerrard"

Mål nummer två föll efter att Karl följt med upp och dragit med sig en gubbe precis som Jonathan gjort. Gollne fick då tillräckilgt med yta för att smeka fram bollen till en skoningslös Strömstedt som enkelt placerade bollen i det högra hörnet.

Kevin Johansson stod för en enastående trippelräddning i slutet som höll ner siffrorna. Ett moment vi tar med oss ifrån matchen. Nisses raider på kanten har också etsat sig fast i minnet, precis som Jompas småfula och effektiva spel. Domaren blåste av spelet och Moca applåderade sig själva och sina motståndare. Ett resultat som kanske inte till 100% speglade matchbilden.

Analys:
En gedigen insats av en ovan målvakt som åter ska ha en eloge för att han ställde upp när ingen annan ville/vågade. På en bättre dag hade Strömstedt gjort hattrick och Gollne ett par mål. Men den svenska motsvarigheten till Romario och Bebeto kommer garanterat producera många poäng och chanser. Karl slet och visade ofta vart skåpet ska stå. Pondus personifierat. Ytter-gasellerna Jompa och Nisse visade att man kan springa, slita och spela effektivt. Med avbytare kan grabbarna skruva upp tempot ytterligare. Enormt jobb. Matchens spelare blir dock en spelare som jobbar i det tysta, Robin Gradin. Bra match killen!

Statistik:

Poängligan:

Erik Gollne 2 (1+1)
Adam Strömstedt 1 (1+0)
Robin Gradin 1 (0+1)

Matchens spelare:

Robin Gradin 1

  • Comments(0)//stromstedt.gollne.se/#post195