Strömstedt & Gollne

Avsked - för nuAlldagligt

Posted by Gollne Tue, April 21, 2009 13:24:01

Hej. Detta är ett avsked, men vi sklijs nu för att ses igen.

Jag har inte lust att blogga. Men jag twittrar. Det är inte några enorma kvalitetshöjder. Det har det aldrig varit här heller, även om jag tycker att både jag och Adam kan vara briljanta ibland. När vi vill eller orkar och inspirationen låter oss.

Om jag kommer in på Berghs kommer jag återfödas på adressen gollne.se igen. Bara jag, tror jag.

Adam har gått vidare även han. Nu håller han till på denna eminenta bildblogg. Han twittar också han. Följ oss gärna. Var inte rädda.


Erik

Jag har lämnat in vad jag hoppas är min framtid och jag lovarAlldagligt

Posted by Gollne Tue, April 07, 2009 08:43:21

Hej. Det var länge sedan vi sågs. Jag saknar dig. Jag har inte hört av mig för jag har jobbat. Ganska hårt. Jag har lämnat in mina arbetsprover till Berghs Copywriter-utbildning. Om jag kommer in blir jag väldigt glad. Nu jobbar jag vidare med min C-uppsats. Om jag någon dag börjar jobba med reklam lovar jag att inte vara en person som är så här.

Your mobile does not support playing flash video.

VädretAlldagligt

Posted by Gollne Fri, March 27, 2009 18:21:51

Det är ett jävla gnäll på vädret känner jag. Det snöar nu. So what? Du vill ha dina sandaler? Vem bryr sig. Flytta utomlands och avgå jävla dårar. See if I care. Utanför fönstret har ni beviset för att den globala uppvärmingen är ett sätt för regeringarna att kontrollera människorna. Precis som finans krisen och Lotta Bromé.

Varsågoda.


En blick in i Gollnes hjärna. Sponsrad av SpotifyAlldagligt

Posted by Gollne Wed, March 25, 2009 10:47:45

Här har vi den första delen av kanske många av en blick in i min hjärna. Betänk när ni lyssnar på låten att jag sitter och filar på mitt "Varför-vill-jag-gå-på-Berghs brev". Detta är en låt som föder kreativitet.


HAHAHA! Aftonbladet gör det igen.Alldagligt

Posted by Gollne Mon, March 23, 2009 13:34:36

Blog image

SAAB köps upp av IKEAAlldagligt

Posted by Strömstedt Fri, March 20, 2009 13:56:54

I en inte allt för avlägsen framtid kommer detta att ske och det kommer inte att vara vackert.

Se själva.

Blog image

ÅlandsbåtenAlldagligt

Posted by Gollne Sun, March 15, 2009 20:31:33

En av mina absoluta favorit saker på Ålandsbåten är att det finns vin på kran. Så jävla lysande. Jag vill också ha det. Det och en Vespa 50. Ge mig Pappa.

FörlåtAlldagligt

Posted by Gollne Fri, March 06, 2009 09:48:16

Det ligger i tiden att be om ursäkt. Vi uppdaterar inte bloggen på samma sätt längre. Det är inte längre ett flöde. Det blir bättre, jag söker till Berghs till hösten och om jag kommer in kommer bloggen bli mer reklaminriktad. Tillsdess får ni hålla tillgodo med den bästa kampanjen på länge.

Your mobile does not support playing flash video.