Strömstedt & Gollne

Strömstedt & Gollne

Förströelse

AlldagligtPosted by Strömstedt Wed, May 14, 2008 10:18:35
Fort går det. Allt går så jävla fort. Allt ska gå så jävla fort hela tiden. Ingen hinner stanna och tänka numera. Och jag orkar inte ens ta tiden att stanna för att njuta av stunden. Kanske är det rädsla för att bli utpekad som en latmask. Kanske är det bara för att man kommit in i detta tempo som jagar en som en arg tjur i Pamplona. Hur som helst går allt riktigt fort.

Kom hem från Berlin igen i söndags där jag spenderade några väl valda dagar med vänner. S, T & A var värdarna denna gång och nu var det inte i jobbsammanhang jag for ner. Dagarna var trevliga och vädret var varmt, dock inga lugna stunder där heller. S & T jobbade torsdag och fredag när jag kom ner så jag fick spendera dem med A som bjöd på en otrolig livsglädje. Helgen var dock otroligt mäktig. Boys Noize var grym och Berghain är Berghain.

Men nu återigen denna stress. Man bollar sitt vardagsjobb som är ett heltidsjobb som är ett 24/7 jobb med Strömstedt & Gollne projekt som kommer in som på löpande band. Det är ett under att det hela fungerar. Var sjuk igår. Är på jobbet idag. Ingen vila. Ingen sömn. Hostade hela natten lång och kände mig som Ulf Lundell efter en kväll på Café Opera på 80-talet. Fan Uffe. Hur låter egentligen han när han är sjuk och dålig i halsen?

Nu är nu.

  • Comments(1)//stromstedt.gollne.se/#post192